Eerste hulp bij gebruik nieuwe website

De nieuwe website staat online, maar helaas functioneren een aantal zaken nog niet helemaal correct. Daar zitten we erg mee verveeld, maar samen met de websitebouwer doen we er alles aan om die problemen op te lossen. We begrijpen dat het frustrerend is als het minder vlot loopt dan je gewoon bent en als er nu meer tijd kruipt in de opvolging, maar we vragen nog even geduld om alles in orde te brengen. We doen ons best om op de vele vragen te antwoorden, maar ook dat kan wat langer duren dan normaal.

Ondervind je problemen? Kijk even of je hieronder een antwoord vindt. Of probeer het over enkele dagen opnieuw. Komt de deadline voor je aanvraag in het gedrang? Geen paniek, we stellen ons flexibel op.

 • Voor de allereerste keer inloggen: als je al kunt inloggen, hoef je met de uitleg hieronder geen rekening te houden. Heb je nog niet ingelogd op de site? Stel dan via deze link een nieuw wachtwoord in voor jouw account (gebruik het e-mailadres waar je dit bericht op ontvangt, dat is het adres waarmee je bij ons bent geregistreerd). Volg de instructies in de mail die je ontvangt. Let op: je kunt de link in die mail maar één keer gebruiken en de link is maximaal één dag geldig vanaf het moment dat je een wachtwoord aanvraagt. Lukt het toch niet om in te loggen? Dan hier wat extra tips:
  • Surf in een nieuw venster naar www.auteurslezingen.be en klik op ‘inloggen’. Gebruik geen links meer uit automatische mails die je eerder van ons ontving.
  • Probeer eens een andere browser. We merken tot nu toe dat de browser Edge beter werkt dan bijvoorbeeld Google Chrome of Safari.
  • Als er dan toch nog problemen zijn, kan het ook helpen om je cookies uit de browser te wissen.
  • Nog altijd problemen? Mail naar: info@auteurslezingen.be.
 • Tijdstip en locatie van lezingen: het tijdstip van lezingen die al in 2023 gepland stonden, klopt niet meer. Auteurs en organisatoren mogen via een notitie in de aanvraag de juiste tijdstippen doorgeven, dan passen wij die aan. Dat geldt ook voor de locatie van de lezing, die opnieuw ingevuld moet worden in de aanvraag.
 • Meerdere aanvragen van dezelfde organisatie: als niet alleen jij, maar ook andere collega's, aanvragen hebben ingediend voor kortingen in 2023, staat je organisatie twee keer in ons systeem. Je kunt de kortingen die je collega heeft aangevraagd niet zien. Dat probleem lossen we zo snel mogelijk op.
 • Inloggen in Chrome: als je problemen hebt om in te loggen in Chrome, probeer dan eerst de lopende cookies van je internetbrowser te wissen. Google legt je uit hoe dat moet. Lukt het nog niet? Probeer eens in een andere browser.

En specifiek voor auteurs:

 • Financiële info auteurs: de financiële info van auteurs die een eigen onderneming hebben, klopt nog niet overal. Die info vullen we zo snel mogelijk aan.
 • Wijzigingen auteursprofiel: auteurs kunnen de informatie op hun auteursprofiel (zoals zichtbaar voor organisatoren) vanaf nu niet meer zelf aanpassen. Op de oude website was dat wel mogelijk, maar dat zorgde voor grote kwaliteitsverschillen tussen de verschillende profielen en bijgevolg een gebrek aan een uniforme stijl over de hele website heen. Binnenkort verschijnt de optie om je eigen gegevens te bekijken en wijzigingen door te geven via een notitieveld (wanneer je bent ingelogd als auteur). Op die manier kun je zelf voorstellen voor aanpassingen doen die dan door ons team worden geredigeerd. Als het om dringende wijzigingen gaat, mag je ze nu nog via mail doorgeven.

Alvast bedankt voor je begrip!

Team auteurslezingen