Categorie
Auteur voor volwassenen, Kinder- en jeugdauteur
Genre
Poëzie
Thema’s
Cultureel bewustzijn, Digitale competenties, Duurzaamheid, Historisch bewustzijn, Mens en maatschappij, Muzische vormgeving, Nederlands, Zelfbewustzijn
Doelgroep
bibliotheek, boekhandel, cultuurcentrum, kunstenorganisatie, leesclub, school, socio-culturele vereniging, zorginstelling
Leeftijdsgroep
8 – 10 jaar, 11 – 12 jaar, 13 – 14 jaar, 15 – 16 jaar, 18+

Tom Driesen

Biografie

Tom Driesen (1984) is dichter en podiumbeest. Hij was stadsdichter van Turnhout en is lid van het battlerap/theatergezelschap 'Wordwa(a)r’. Tom stond al meermaals in finales en halve finales van het NK en BK slam. Debuteren deed hij een aantal jaar geleden met de bundel ‘Vaderhanden’ (vzw Scriptomanen, 2017). Tom runt ook het instagramaccount @droombazuiner waarop hij regelmatig poëtische quotes post.

Uitgelichte titels

Cover van boek Vaderhanden

Vaderhanden

Lezingen

Tom brengt eigen werk en geeft interactieve lezingen voor zowel jongeren als volwassenen met een nadruk op ‘actief’. Hij heeft een pedagogische achtergrond en werkt daarom graag steeds op maat van de deelnemende groep. Je kan Tom contacteren voor voordrachten of actieve workshops rond thema's als poëzie, slam, en battlerap.

Neem contact op met Tom Driesen

Interesse in een lezing? Neem via dit formulier contact op met de auteur. Let op: dit is nog geen kortingsaanvraag! Log in en klik op 'korting aanvragen' als alle afspraken gemaakt zijn.