Categorie
Auteur voor volwassenen
Genre
Poëzie, Proza
Thema’s
Andere talen, Burgerschap, Cultureel bewustzijn, Nederlands, Ruimtelijk bewustzijn
Doelgroep
bibliotheek, boekhandel, cultuurcentrum, kunstenorganisatie, leesclub, school, socio-culturele vereniging, zorginstelling
Leeftijdsgroep
18+

Tania Verhelst

Biografie

Tania Verhelst (1974) studeerde Psychologie en Schilderkunst en Vrije Grafiek. Haar werk pendelt tussen woord en beeld en verscheen in diverse literaire tijdschriften (Het Liegend Konijn, Deus ex Machina, DW B, Kluger Hans en De Poëziekrant) en op internetfora (Meander, Het Gezeefde Gedicht en Pulp deLuxe). Daarnaast staat ze graag op een podium, zowel om live te tekenen als om haar poëzie voor te dragen. Tania maakt deel uit van het dichterscollectief Obsidiaan en was stadsdichter van Brugge.

Uitgelichte titels

Cover van boek Twee helften

Twee helften

Lezingen

Tania stemt haar lezingen af op de noden van het publiek, in overleg met de organisator. Een lezing kan de vorm aannemen van een performance of een interactief gesprek waarbij Tania haar creatieve proces toelicht. Ook een samenwerking met een muzikant is mogelijk. 

Neem contact op met Tania Verhelst

Interesse in een lezing? Neem via dit formulier contact op met de auteur. Afspraken gemaakt? Log in en klik op 'korting aanvragen'.