Categorie
Auteur voor volwassenen, Kinder- en jeugdauteur
Genre
Proza
Thema’s
Cultureel bewustzijn, Digitale competenties, Nederlands, Ondernemingszin
Doelgroep
bibliotheek, boekhandel, cultuurcentrum, kunstenorganisatie, leesclub, socio-culturele vereniging
Leeftijdsgroep
15 – 16 jaar, 18+

Steven Bogaerts

Biografie

Achter de auteursnaam Bogaerts gaat het schrijversduo van vader Willy Bogaerts en zoon Steven Bogaerts (1974) schuil. Met meer dan 20 jaar schrijven achter de kiezen en meer dan 15 gepubliceerde titels kunnen ze al heel wat interessante, meeslepende en ontroerende verhalen vertellen.

Steven is de drijvende kracht achter het schrijversduo, Willy de 'oude wijze man' met veel anekdotes op zijn interne harde schijf. Samen schrijven ze thrillers, spannende boeken, young adult en romans. Graag lichten ze  hun unieke manier van samenwerken toe, evenals hoe een boek nu tot stand komt, en wandelen ze samen met het publiek via fragmenten doorheen hun werk.

Uitgelichte titels

Cover van boek Meisje Nummer 8

Meisje Nummer 8

Cover van boek Sugar Daddy

Sugar Daddy

Cover van boek 13 Geboden

13 Geboden

Lezingen

Via een unieke voorstelling, gebruik makend van beeldmateriaal en multimedia, doorspekt met voorlezen uit eigen werk en vertellen van leuke anekdotes, komt de deelnemer meer te weten over wat er allemaal schuilgaat achter schrijven en een boek uitgeven.

 

De lezing ‘BOGAERTS Intiem’ is interactief en duurt ongeveer 90 minuten, maar loopt vaak uit door wederzijds enthousiasme. Duur en inhoud is echter in overleg aan te passen.

 

Praktisch

  • Benodigd technisch materiaal voor de voorstelling kan eventueel zelf aangeleverd worden door de auteurs.

Neem contact op met Steven Bogaerts

Interesse in een lezing? Neem via dit formulier contact op met de auteur. Afspraken gemaakt? Log in en klik op 'korting aanvragen'.