Categorie
Kinder- en jeugdauteur
Genre
Illustratie, Kinder- en jeugdliteratuur
Thema’s
Leercompetenties, Nederlands, Sociale vaardigheden, Zelfbewustzijn
Doelgroep
bibliotheek, boekhandel, kunstenorganisatie, leesclub, school, socio-culturele vereniging
Leeftijdsgroep
0 – 6 jaar, 6 – 8 jaar, 8 – 10 jaar

Soetkine Aps

Biografie

Soetkine Aps (1986) illustreert levendige taferelen in een opvallend kleurenpalet, met veel humor en oog voor diversiteit. In 2008 debuteerde ze met 'Telfeest!' (De Eenhoorn), een verrassend boek vol kleur met tekst van Jaak Dreesen. Daarna verschenen er nog meer prentenboeken en boeken voor eerste lezers, waarvan enkele werden vertaald in het Frans, Chinees, Koreaans en Japans. Zo kunnen er vele jonge kinderen over de hele wereld genieten van haar uitnodigende tekenstijl.  

 

 

Uitgelichte titels

Cover van boek Telfeest!

Telfeest!

Cover van boek Het boek van bas

Het boek van bas

Cover van boek Stil stad

Stil stad

Lezingen

Een lezing is een combinatie van een vertelmoment een een doemoment. Samen met het publiek verkent Soetkine haar fantasie en maken ze een eigen personage of tekening. Het doemoment kan een demonstratie zijn waarbij ze zelf illustreert of de kinderen gaan mee aan de slag.

Praktisch

  • De organisator voorziet indien mogelijk een krijt-, flip- of smartboard.
  • Soetkine geeft graag lezingen voor groepen van 25 kinderen per sessie van een uur. Het maximum is drie sessies op een dag.

Neem contact op met Soetkine Aps

Interesse in een lezing? Neem via dit formulier contact op met de auteur. Let op: dit is nog geen kortingsaanvraag! Log in en klik op 'korting aanvragen' als alle afspraken gemaakt zijn.