Categorie
Auteur voor volwassenen, Kinder- en jeugdauteur
Genre
Kinder- en jeugdliteratuur, Non-fictie
Thema’s
Duurzaamheid, Economische en financiële competenties, Historisch bewustzijn, Leercompetenties, Mens en maatschappij, Ruimtelijk bewustzijn, Sociale vaardigheden, Zelfbewustzijn
Doelgroep
bibliotheek, boekhandel, leesclub, school, socio-culturele vereniging
Leeftijdsgroep
11 – 12 jaar, 13 – 14 jaar, 15 – 16 jaar, 17 – 18 jaar, 18+

Eva Linden

Biografie

Eva Linden (1992) is een jonge schrijfster uit Lier, die het liefst van al wegdroomt bij een heerlijk spannend verhaal. Als kind wilde ze schrijfster of ridder worden, dus schrijft ze vooral fictieve verhalen die zich in een andere tijd of ruimte afspelen. Daarnaast vindt ze het heerlijk om haar passie voor boeken door te geven aan anderen. Het liefst werkt ze met kinderen van 10 tot 14 jaar, omdat die nog een heerlijke, kinderlijke fantasie bezitten. Als je op zoek bent naar iemand die een groep kan enthousiasmeren om aan de slag te gaan met pen en papier ben je bij Eva aan het juiste adres!

Uitgelichte titels

Cover van boek Duisternis

Duisternis

Lezingen

Met veel plezier komt Eva vertellen over haar schrijverschap, over wat je allemaal moet weten als je schrijver wil worden en vooral hoe leuk het allemaal is om te doen. Ze heeft intussen bijna zes jaar ervaring met het geven van workshops, en staat open voor alle ideeën.

  1. Voor scholen: in overleg met de leerkrachten, bespreekt Eva wat voor soort workshop ze geeft in welke klas. De meeste scholen vragen om eerst een stukje voor te lezen uit een van haar boeken en er wat meer over te vertellen, gevolgd door een 'vragenuurtje' van de leerlingen. Gewoonlijk eindigen ze met een schrijfopdracht die ze terugkoppelt aan het stukje dat ze heeft voorgelezen.
  2. Voor bibliotheken en verenigingen: in overleg met de organisatoren, bespreekt Eva wat voor soort workshop ze geeft. Ze staat open voor alle ideeën, van voorlezen tot vragen beantwoorden uit het publiek.

Neem contact op met Eva Linden

Interesse in een lezing? Neem via dit formulier contact op met de auteur. Let op: dit is nog geen kortingsaanvraag! Log in en klik op 'korting aanvragen' als alle afspraken gemaakt zijn.