Categorie
Auteur voor volwassenen, Kinder- en jeugdauteur
Genre
Kinder- en jeugdliteratuur, Non-fictie, Theater
Thema’s
Cultureel bewustzijn, Mens en maatschappij, Sociale vaardigheden, Zelfbewustzijn
Doelgroep
bibliotheek, boekhandel, cultuurcentrum, kunstenorganisatie, leesclub, school, socio-culturele vereniging, zorginstelling
Leeftijdsgroep
6 – 8 jaar, 8 – 10 jaar, 11 – 12 jaar, 13 – 14 jaar, 15 – 16 jaar, 17 – 18 jaar, 18+

Ann Ceurvels

Biografie

Ann Ceurvels (1968) is zowel kind-jeugdcoach als verhalenverteller. Vanuit haar expertise rond ontwikkeling en ontwikkelingsverschillen neemt ze kinderen en lezers graag mee in een wereld waarin iedereen verschillend is. De rijkdom van het anders zijn, de kleurrijkheid van het anders ervaren van dezelfde realiteit staan steeds centraal als thema in haar boeken.

Na haar studies aan HIDK SHT waar ze haar Master in de Dramatische Kunst behaalde, werkte Ann vele jaren voor en achter de schermen in de mediasector. Na de diagnose van haar zoon en echtgenoot (ASS & ADHD) wist Ann dat er een andere weg voor haar open lag: hulpverlener worden. Vandaag de dag combineert ze haar praktijk voor gezinsbegeleiding met haar auteurschap en haar rol als Annie de Pannie in het Voorleesduo 'de LeesBeesten', samen met collega-vriendin Tania Poppe.

Uitgelichte titels

Cover van boek Ben ik wel normaal?

Ben ik wel normaal?

Cover van boek Etiketjes

Etiketjes

Cover van boek Niet normaal?

Niet normaal?

Lezingen

Een lezing van An is een 'be-leving': interactief met steeds veel ruimte tot (h)erkenning en dialoog. Een combinatie van opsteken en ervaren.

Neem contact op met Ann Ceurvels

Interesse in een lezing? Neem via dit formulier contact op met de auteur. Let op: dit is nog geen kortingsaanvraag! Log in en klik op 'korting aanvragen' als alle afspraken gemaakt zijn.